Resveratrol

Avantajele Bionix Resveratrol 500

  • 500mg Resveratrol pur 99,87%
  • 30 Capsule v-caps vegetariene
  • Hipoalergenic
  • Kosher Parve Certificat
  • Pur, fara aditivi sau excipienti
  • Primul supliment pur din Romania
  • Flacoane cu protectie UV - produsul isi pastreaza calitatile in timp
  • PRETUL BIONIX: 90 RON / flacon

Bionix Resveratrol 500 este unul din cele mai eficiente suplimente pentru longevitate. Intr-un articol recent publicat in New England Journal of Medicine, in teste clinice s-a observat ca Resveratrolul a crescut durata de viata la soareci. La fiecare specie ce a fost testat s-a demonstrat ca Resveratrolul extinde durata de viata. Ca antioxidant Bionix Resveratrol are efecte protective similare si pentru oameni activand gena SIRT-1 numita si gena de longevitate.

Resveratrolul este o fitolalexina produsa in mod natural de cateva plante ca raspuns la conditii aspre, vreme nefavorabila si radiatii UV. Se regaseste in special in coaja de struguri rosii si Centaurea japoneza, o planta medicinala traditionala in China si Japonia.

Pe langa extinderea duratei de viata, un numar semnificativ de efecte benefice sunt atribuite consumului de resveratrol: anti-cancer, antiviral, anti-inflamator. Activarea genei SIRT-1 sustine multe aspecte ale unei vieti sanatoase precum: un somn mai bun, mai multa energie, scaderea zaharurilor din sange si mentinerea unei greutati ideale.

Ca agent de sustinere a mitocondriilor, in studii resveratrolul s-a dovedit util in cresterea masei musculare si a tonusului, cresterea rezistentei, mentinerea functiilor cerebrale, a pielii a tonusului general si a muschilor pe intrega durata a vietii.

Dozajul Bionix Resveratrol 500

Una sau mai multe capsule pe zi dar nu mai mult de o capsula per 23 Kg corp. Cercetarile noastre arata ca beneficiile extreme ale Bionix Resveratrol 500 depind foarte mult de dozaj. Luati cel putin 30-60 zile pentru a evalua cert beneficiile acestui produs. Bionix Resveratrol 500 se apropie de puritate 100% in fiecare capsula. Cititi si Planul Terapeutic pentru a sti cum sa combinati optim suplimentele anti-imbatranire Bionix.

Intrebari frecvente

Din ce sursa este Resveratrolul?
Resveratrolul este din sursa 100% naturala, Centaurea Japoneza.

Care sunt procentele de resveratrol/trans-resveratrol din Resveratrol 500?
Capsulele de 500mg. contin resveratrol pur 99,87%. Procentul de trans-resveratrol este de 50% si anume 250mg. per capsula.

Ce alte ingrediente contine Resveratrol 500?
In afara de capsula de gelatina, produsul nu contine absolut nici un aditiv sau excipient. In plus, capsulele sunt vegetariene, hipoalergenice si certificate Kosher Parve.