Planul Terapeutic

Planul Terapeutic este rezultatul cercetarilor si studiilor noastre. In functie de rezultatele cercetarilor stiintifice vom actualiza Planul pentru a va bucura de rezultate optime in ceea ce priveste longevitatea si activarea genetica.

Nu luati Astragaloside IV impreuna cu Resveratrol sau alti inhibitori de telomeraza: usturoi, curcumin, quercetina, melatonina, ceai verde, silimarina, gheara matei. Ca regula generala nu luati activatori de telomeraza impreuna cu inhibitori de telomeraza deoarece nu veti beneficia de activarea de telomeraza. Noi va recomandam sa alternati saptamanal inhibitorii de telomeraza cu activatorul de telomeraza, Astragaloside IV.

Crema Bionix se aplica cutanat in orice moment al zilei si de oricate ori doriti, indiferent daca este saptamana para sau impara.

Dozaj Normal

Saptamana impara (1,3,5....):

Bionix Resveratrol 500mg - Una sau mai multe capsule pe zi dar nu mai mult de o capsula per 23 Kg corp. Cercetarile noastre arata ca beneficiile extreme ale Bionix Resveratrol 500 depind foarte mult de dozaj.

P16 Activator - Pentru fiecare capsula de Bionix Resveratrol 500mg luati cate o capsula de P16 Activator.

Saptamana para (2,4,6.....):

Astragaloside IV 80mg - cate o capsula la fiecare masa, pana la 3 capsule pe zi.


Dozaj Intensiv

Daca insa doriti ca si activarea SIRT-1 (protectie celulara) dar si regenerarea lungimii telomerilor (telomeraza) sa se faca in cel mai scurt timp utilizati dozajul urmator:

Bionix Resveratrol 500mg - Dimineata luati una sau mai multe capsule pe zi dar nu mai mult de o capsula per 23 Kg corp. Cercetarile noastre arata ca beneficiile extreme ale Bionix Resveratrol 500 depind foarte mult de dozaj.

P16 Activator - Dimineata, pentru fiecare capsula de Bionix Resveratrol 500mg luati cate o capsula de P16 Activator.

Astragaloside IV 80mg - In fiecare seara luati una pana la 3 capsule.