P16 Activator

Pentru a va proteja de tumori benigne si de cancer am studiat si creat o formula unica pentru activarea genei P16.

Gena P16 mai este numita si gena de protectie impotriva tumorilor. In categoria tumorilor intra si alunitele si unele fibroame care nu sunt cauzate de boli. Studiile stiintifice arata ce P16 reduce riscul ca celula sa intre in mitoza necontrolata la oameni. Mutatii ale P16 sau lipsa acesteia s-a regasit in multe tumori. Bionix P16 Activator ajuta la activarea acestei gene pe care o consideram importanta pentru longevitate.

PRETUL BIONIX: 149 RON / flacon cu 30 capsule

Noi ajutam la activarea geneti P16 cu o combinatie naturala de 8 extracte din plante, de cea mai mare puritate disponibila: arctiin [arctium lappa], glicoside si alcaloizi [compositae], laminaria digitata, isoflavone [trifolium pratens], cigreto, ulmaceae, celastraceae, berro [nasturtium officinale].

Credem ca aceasta combinatie este de o eficienta remarcabila cand este combinata cu Bionix Resveratrol 500mg. Nici un alt supliment nu se apropie de puritatea si concentratia din P16 Activator. Ar trebui sa luati cate 6 capsule din fiecare extract din cele 8 plante (in total 48 capsule) pentru a atinge concentratia pe care noi v-o oferim intr-o singura capsula.