Astragaloside IV

Bionix Astragaloside IV – Activator de Telomeraza

  • 80mg Astragaloside IV in fiecare capsula
  • 98% puritate, cea mai mare puritate de pe piata
  • Cea mai concentrata forma de Astragaloside IV: este necesar sa consumati 7.000 – 15.000mg astragalus ca sa obtineti aceeasi cantitate de Astragaloside IV pe care v-o oferim intr-o singura capsula;
  • Fara excipienti sau aditivi suplimentari
  • PRETUL BIONIX: 129 RON / flacon cu 30 capsule

Va oferim primul supliment de pe piata romaneasca ce are o cantitate masurabila de astragaloside IV, 80mg pe capsula. Acest produs este a doua generatie de astragaloside IV la care am adaugat si extract de astragalus membranaceus deoarece in teste clinice s-a dovedit ca ii creste biodisponibilitatea. Aceasta cea mai noua varianta de Astragaloside IV poate fi considerata ca fiind cel mai bun supliment care ajuta la repararea si intretinerea lungimii telomerilor.

Din moment ce telomerele se scurteaza cu viteze diferite, nu putem spune ca orice supliment luat oral activeaza telomeraza. Credem ca Bionix Astragaloside IV este cel mai eficient supliment pentru telomeraza deoarece acesta este testat in laboratoare si a fost identificat ca activator de telomeraza pentru celule umane in conditii de laborator.

Telomerele sint fragmente din capetele cromozomilor ADN (TTAGGG in cazul vertebratelor precum specia umana). La fiecare diviziune celulara telomerele se scurteaza. Cand telomerii celulei devine prea scurti celula ajunge la faza la care nu se mai divide. In aceasta faza celula se considera disfunctionala si secreta proteine si enzime care sunt toxice pentru celulele invecinate. Acesta este procesul normal de imbatranire.

Teoria noastra anti-imbatranire este: "Cand celulele nu se mai divid imbatraniti. Putem prelungi viata facand celulele sa se divida mai mult decat acestea o fac in mod normal, prin refacerea lungimii telomerilor".

Cu toate acestea proccesul de imbatranire este mai complex decat atat, ca dovada ca imbatranirea are loc treptat si nu instantaneu. Cu mult inainte de a ajunge in faza de "senescenta replicativa", scurtarea telomerilor schimba modalitatea de expansiune genetica a capetelor cromozomilor. Aceasta insemna ca celulele mai batrane se divid mai rar. Mai mult chiar, celulele mai batrane cu ADN mitocondrial sunt predispuse mai mult la mutatii, afectarea ADN si se repara mai greu. Acestea creeaza enzime si proteine care sunt mai putin eficiente decat la celulele tinere.

In acest moment noi va oferim pur si simplu cea mai buna oprtunitate utilizand acelasi supliment natural utilizat in testele de laborator realizate pe celule umane. In limita stocului disponibil va putem oferi Bionix Astragaloside IV la cel mai bun pret de pe piata, fara riscuri sau obligatii.

Dozajul Bionix Astragaloside IV

Pentru rezultate optime luati cate o capsula la fiecare masa, pana la 3 capsule pe zi. Nu luati impreuna cu Resveratrol sau alti inhibitori de telomeraza: Usturoi, curcumin, quercetina, melatonina, ceai verde, silimarina, gheara matei. Asigurati-va ca cititi Planul Terapeutic pentru a beneficia optim de combinatia de  suplimente anti-imbatranire Bionix.

Bionix Crema Anti-imbatranire – Activator de Telomeraza pentru piele

In plsu fata de Astragaloside IV lucram la un produs care sa activeze telomeraza in celulele epiteliale prin aplicare cutanata. Am combinat micro molecule de cycloastragenolul cu alte molecule mici de terminalia chebula si portucala oleracea numite activatori de telomeraza pentru a pentru a restaura tineretea si vitalitatea pielii.

Spre deosebire de alte creme care furnizeaza pielii elastin si colagen, Crema Bionix functioneaza pe alt principiu: regenereaza lungimea telomerelor (ceasul biologic) din celulele pielii. Acest lucru nu se intampal instant deoarece este nevoie de 1 -3 luni pentru regenerarea celulelor insa efectele se vor mentine cu mult mai mult decat la orice crema normala pentru piele.

In conditii normale celulele epiteliale se divid de 50 pana la 70 ori dupa care ating limita Hayflick, inceteaza sa se divida si mor. Dupa aproape doi ani in laboratoarele Geron din California, celule la care s-a activat enzima telomeraza, celulele au ajuns deja la 400 diviziuni si inca nu arata semne de imbatranire.

Celulele tinere se mentin fine si suple deoarece secreta colagen si elastin, proteine pe care producatorii le adauga de regula in creme si lotiuni. Cand celulele inceteaza sa se mai divida produc din ce in ce mai putin aceste proteine iar unele produc o enzima care distruge colagenul. Rezultatul este o piele care arata subtire si ridata.

Cand cercetatorii au activat telomeraza in celulele epiteliale efectul a fost remarcabil dupa numai cateva diviziuni. Cu telomerele refacute la lungimea normala, celulele reintinerite au inceput iar sa se divida normal si sa secrete doze normale de proteine.